Kaffe, pupper og penger

kaffe pupper pengerJeg har et aldri så lite jubileum. I grunnen hadde jeg det i går, men da hadde jeg allerede blogget, så feiringen får jeg ta i dag. Det har seg slik at bloggen min passerte 10.000 sidevisninger i går, i følge den flaggtelleren jeg har på siden. Bloggen ble lagt om i fjor, og første innlegg jeg skrev var 3. desember. Etterhvert la jeg inn den flaggtellerene for jeg synes det er så morsomt å se hvor mange flagg jeg kan samle. 10.000 sidevisninger er antagelig ikke noe å hoppe i været for i den store sammenheng. Og ikke vet jeg hvordan det telles heller. Likevel er det en milepæl. Jeg registrerte bloggen inne på google analytics også slik at jeg kan følge med på treff, søkeord og hvilke innlegg som er mest besøkt. Det synes jeg er ganske morsomt!

Litt statistikk.

Hovedmengden av besøkende kommer fra google-søk, forfatterloggen og direkte.

Topp søkeord: Lykke, penger, kaffe, pupper, pupp, nave, lavkarbo, tynn.

Mest lest innlegg siste måned:

De jeg ser opp til. Penger gir ikke lykke (skrevet i januar 2011 og jeg tror det har vært det mest leste innlegget hver måned!). Finn din tenningsnøkkel. Kommentarene som forsvinner. Å nave – en kul ting. Mona Grudt og jeg.

Overaskende er Safari den mest brukte nettleseren. Ikke overraskende er at det er flest norske som kommer på besøk, etterfulgt av folk fra USA.

Jeg har skrevet 65 innlegg. Jeg har 173 stikkord. Det er kommentert 905 ganger. Ikke verst det. I snitt blir det nesten 14 kommentarer per innlegg.

Så langt er jeg fornøyd. Jeg hadde ingen ambisjoner i forhold til bloggingen, annet enn å skrive om trivialiteter. Jeg vet ikke hvordan jeg kan markedsføre bloggen. Mange hyggelige mennesker har jeg diskutert med i kommentarfeltene rundt om kring. Dette var mye hyggeligere enn jeg hadde trodd! Så jeg fortsetter nok en stund til. Takk til alle som er innom!

6 responses to “Kaffe, pupper og penger

 1. Gratulerer 😉
  Det var da slett ikke dårlig det.
  Statistikk kan faktisk være artig lesing det. Jeg også bruker den, og flirer stadig, for det er utrolig å se hva som faktisk blir mest lest.

  • Takk. Ja, statistikk kan være veldig morsomt! Og enkelte av søkefrasene som kommer opp kan man få en god latter ja. Hva folk leser mest er også rart, det er helt andre ting enn det jeg selv tror.

 2. Gratulerer med jubileum! 10 000 visninger siden desember er kjempebra!

  Og så synes jeg det er fint å bli kjent med deg og en bra ting at du har lagt inn abonneringsmuligheter på både blogg og kommentarer.

  • Takk! Og takk i likemåte. Hyggelig på bli kjent med deg også. Frode har fikset abonneringsmuligheter, og det er jeg glad for 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s